Povozil sa na aute, od ktorého našiel kľúče. Levočan napadol Levočana. Krádež káblov. Mladíka prepadli na WC:

15.03.2011 Celý región

Povozil sa na aute, od ktorého našiel kľúče:
Z prečinu neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla obvinil včera popradský policajný vyšetrovateľ 18 ročného mladíka z Tatranských Matliarov, okr. Poprad.
Obvinený sa v nedeľu (13.03.2011) v čase okolo 2:00 h zmocnil osobného auta Volkswagen Passat, ktoré bolo zaparkované na parkovisku pred jedným z ubytovacích zariadení v Tatranskej Lomnici, okr. Poprad. Auto mladík otvoril pomocou pravého kľúča, ktorý predtým našiel v jednej z tatranských reštaurácii. S vozidlom sa najprv previezol po Tatranskej Lomnici a následne odišiel smerom na Tatranskú Kotlinu. Pri jednom z penziónov v Tatranskej Kotline auto nakoniec zaparkoval, uzamkol a odišiel. Auto, ktoré patrilo 35 ročnému Poliakovi, našli policajti v nedeľu popoludní pred spomínaným penziónom v nepoškodenom stave. Polícia obvineného stíha na slobode.

Levočan napadol Levočana:
Popradský policajný vyšetrovateľ vzniesol v sobotu 12.3.2011 obvinenie zo zločinu ublíženia na zdraví a prečinu výtržníctva 17 ročnému mladíkovi z Levoče.
Včera okolo 13.00 h obvinený Levočan fyzicky napadol na Vysokej ulici v Levoči 40 ročného muža. Poškodený vyberal veci z kufra osobného auta Citroen Berlingo, keď v tom k nemu pristúpil obvinený a dverami ho pribuchol o karosériu auta. Poškodený ho začal naháňať po ulici, pričom po pár metroch sa obvinený otočil a päsťou ho udrel do brucha a tváre, na čo tento spadol na zem. Ako sa poškodený snažil postaviť, tak ho obvinený kopol do tváre, následkom čoho si udrel hlavou o cestu a ostal na zemi nehybne ležať. Napadnutý muž utrpel zranenia s predpokladanou dobou liečenia 6 až 8 týždňov. Obvinený je stíhaný na slobode.

Krádež káblov:
Na polícií v Drienove bola počas včerajšieho dňa nahlásená krádež kotúčov s káblami.
Doposiaľ neznámy páchateľ ukradol v noci zo soboty na nedeľu z areálu solárneho parku 11 kotúčov káblov. Poškodenej firme tak vznikla škoda 4 400.- €. Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre prečin krádeže.

Z neobývaného domu ukradli rôzne veci:
Vranovskí policajti vyšetrujú od včera krádež vlámaním do jedného z rodinných domov v Hencovciach, okr. Vranov n/Topľou.
Dom je v súčasnosti neobývaný, pričom ku krádeži došlo v dobe od 11.3.2011 do 13.3.2011. Doposiaľ neznámy páchateľ v zadnej časti domu rozbil okno a cez to vošiel dnu. Odtiaľ následne ukradol televízor, súpravu hrncov, kufríkovú frézu s nadstavcami na frézovanie, vŕtačku a uhlovú brúsku. Celková spôsobená škoda bola vyčíslená na 940.- €.

Mladíka prepadli na WC:
Na policajnú linku 158 oznámil v sobotu (12.3.2011) v čase okolo 1:45 h 19 Medzilaborčan, že bol prepadnutý a okradnutý.
Poškodený bol v ten večer v jednom z humenských barov. K incidentu došlo v priestoroch WC okolo 1:00 h. Poškodený stál v kabínke WC, keď v tom doposiaľ neznámy páchateľ úderom do dverí tieto prudko otvoril a dvere zasiahli mladíka do pravého ramena a pravej časti hlavy. Následkom toho spadol na zem, kde ho páchateľ otočil na brucho a zo zadného vrecka nohavíc mu vytiahol doklady, bankomatovú kartu a peniaze. Prepadnutý Medzilaborčan utrpel zranenia s doposiaľ presne neurčenou dobou práceneschopnosti a krádežou mu vznikla škoda vo výške 180,-Eur. Humenský policajný vyšetrovateľ začal v tomto prípade trestné stíhanie pre zločin lúpeže.
 

Vyberte región